02

GEVELREINIGING

GEVELREINING

Met gevelreiniging wordt het schoonmaken van de (gevel) steen bedoeld. Gevelreiniging kan op verschillende wijzen worden uitgevoerd, hieronder zijn onze verschillende methodes omschreven.

HOGE DRUK

Bij deze vorm van reinigen word de steen onder hoge druk (200bar) schoongespoten. Deze reiniging wordt gedaan om alle resten specie en stof weg te spoelen. Het pand is hierna klaar om te voegen. Met deze vorm van reinigen wordt echter niet de originele kleur van de steen terug gehaald.

ZANDSTRALEN

Zandstralen, reinigen door middel van nat stralen met water en olivinezand. Het reinigen door middel van stralen biedt in veel gevallen de voorkeur. Het reinigen gebeurt onder een gedoseerde druk met water en fijn zand, waardoor men een perfect resultaat krijgt. Het is tevens een milieu vriendelijke methode. Tevens adviseren wij u in de meeste gevallen om na het stralen en voegen u gevel te laten impregneren (zie verderop) voor het behoud van uw gevel

STOOMCLEANEN

Stoomcleanen is een voorzichtige methode om de gevel methode om de gevel te reinigen, dit gebeurt met behulp van stoom en wordt vooral toegepast bij monumentale panden. Deze methode is dan ook niet effectief als de hierboven omschreven systeem.

Kerkstraat 4, 4931 AR Geertruidenberg  Tel: 06 - 43 04 54 09  Email: info@a-a-a-a.nl

© 2017 Proudly created with volvuur.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Twitter Icon
  • White Vimeo Icon